Blankenberge 2022

Geachte biljartliefhebber,

Zoals u weet, verhindert Covid-19 ons al maandenlang een normaal leven te leiden, en heeft het ook gevolgen voor de beoefening van onze sport, sluiting van de horeca om 23 uur, spelers die last hebben van corona, uitstel van wedstrijden, enz enz.

Door de aanhoudende verstrengde coronamaatregelen opgelegd door onze federale overheid worden wij verplicht de Belgische kampioenschappen Multidisciplines van 9 tot 16 januari 2022 in Blankenberge, tot nader order uit te stellen.

Deze beslissing is erg pijnlijk voor ons, maar we willen van Blankenberge het belangrijkste evenement van een sportseizoen maken. De opgelegde maatregelen laten ons echter geen andere keuze.

Wij zijn op zoek naar een alternatief plan voor de multi’s, aangezien de spelers hun finales moeten spelen om zich te kwalificeren voor de Europees kampioenschappen. Natuurlijk zullen we steeds afhankelijk zijn van regeringsbesluiten.

Ondanks dit droevige nieuws wens ik u, namens mezelf en de Raad van Bestuur, prettige feestdagen, wees aub voorzichtig, hou het veilig en gezond zodat wij allen zo spoedig mogelijk onze sport onder normale omstandigheden opnieuw kunnen beoefenen.

Met vriendelijke groeten,

Benny Van Goethem
Nationaal Voorzitter  –  Président National